Hae
Inka Nitta

lemppari blogit!

Multa on joskus aikoja sitten kysytty, että mitkä on mun lempiblogit ja, että voisinko tehdä niistä postauksen. Mulla ei just nyt sattunu oleen muuta postattavaa niin aattelin, että ois sopiva aika tehdä tää. 
Yleensä ite tykkään lukee blogeja, missä on paljon asukuvia ja sellasia mistä saa hyvin inspiraatioo omaan pukeutumiseen. Bileet/juhlat ja partyhard on yleisesti lähellä mun sydäntä, joten kaikki sellaset postaukset on tosi jees. Isot ja tarkat kuvat on myös tosi paljon mun mieleen, mutta se ei ihan välttämätöntä ole! 
Oon ennen lukenut tosi paljon eri blogeja ja just eilen tein suursiivouksen mun 200 lukemasta blogista ja jäljelle jäi vähän päälle kuuskytä. Nyt esittelen kuitenkin vain blogit mitä seurailen eniten ja jonka postaukset on pakko lukea samantien kun tulee uus.
Blogin nimestä pääsee sitten blogiin. Toivottavasti tekin löydätte uutta luettavaa näistä!

öööäääöö-005 Jo’s secret
Tällä tytöllä on ihania asuja ja muutenkin tosi inspiroivia postauksia. Kuvat on tarkkoja ja postaustahti on hyvä. Oon seurannut tätä blogia joku reilu puolivuotta.

öööäääöö-006 Jeannay Juliet
Jennalla on asenne kohdallaan! Tän tytön tyyli on tosi rohkee ja hyvin paljon mun mieleen. Jennan blogia oon seurannu kans jostain kesästä asti ja tässä muutaman kuukauden sisällä ollaan tutustuttu blogien kautta hieman.

öööäääöö-007 Saijis
Saijan blogia oon seurannut alusta asti. Kuvat on suuria ja tarkkoja, sekä postaustahti on ihan älyttömän tiheä! Saijan asut on upeita ja oon saanu niistä eniten inspiraatioo.

öööäääöö-008
 Klipsiworld
Vilman blogia oon seurannut jo pari vuotta. Joka postaus on mielenkiintoinen ja Vilma vaikuttaa ihanan pirteeltä ihmiseltä. Asut on rohkeita ja niitä on ihana ihastella, vaikka kaikkea en itse uskaltaisi pukee päälleni.

öööäääöö-009On my way
Ilonan blogia oon seurannut myös tosi pitkään. Ilonan asut on mua inspiroivia ja kuvat on tosi ihania. Mahtia myös, kun Ilona asuu Tampereen seudulla niin kuvien maisemat on mulle tuttuja!

öööäääöö-011 Anna ♥ you
Annan blogia oon lukenu ikuisuuden ja se on aina ollut mun lemppari. Annan blogi motivoi ihan kamalasti reenaamaan. Annan asut on myös ihan huippuja, sekä kuvat. Tykkään myös ihan älyttömästi tän tytön kirjotustyylistä.

öööäääöö-012 Katya’s
Tässä kans Tamperelainen aivan upeen tyylin omistava tytsy. Kirjotustyyli on ihan huippu ja myös tästä blogista oon ottanu inspoo omaan pukeutumiseen.

Tässä nää sitten oli, tietenkin luen myös muita hyviä blogeja. Nää ei myöskään ollut missään järjestyksessä, vaan kaikki on omalla tavallaan ykkösiä mun listassa!

Kertokaa nyt kaikki mulle myös omat lemppari blogit, jos vaikka löytäisin lisää hyviä lemppareita.

Loppuun vielä mun kavereiden blogit!:)
Dreaming girl
Emmasofia
Marika’s world
Memento Mori
New Life (Janitan sisko)
Third time’s a charm

Yksi kommentti

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Rakastan tätä blogia ♥♥ : http://www.fromdaytoday-karo.blogspot.fi/ Pukeutuu ihaniin vaatteisiin j apostailee useesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *