Hae
Inka Nitta

last friday

Viimeviikon perjantaina juhlittiin Jeannay Julietin 18 vuotis synttäreitä Stokkan yläkerrassa. Näitä oltiin ootettu jo marraskuusta asti, kun Jenna mut sinne kutsu. Synttäreille sai ottaa avekin mukaan ja mulla oli avekkeina Janita ja Julia. Ilta oli ihan huippu ja näin paljon uusia ihmisia, sekä tutustuin muutamaan ihan älyttömään ihanaan tyttöön! Oli myös jännä nähä ihmisiä, ketä en oo esimerkiksi yläasteen jälkeen nähnyt. Paremman postauksen ihan noista synttäri paardeista voitte lukee Jennan blogista: TÄSTÄ.
 
IMG_6197IMG_6200

Vaatteet päätin vasta samana päivänä vain muutamaa tuntia ennen lähtöä ja se kriisi oli kamala! Päädyin kuitenkin loppujenlopuksi harmaaseen korkeevyötäröiseen hameeseen ja paljetti toppiin. Noi mun korut oli tosi hillityt, koska mun mielestä toi toppi kiinnittää niin paljon huomioo, niin muut asusteet voi just olla tollasia ns. ”huomaamattomia”. Kenkinä mulla oli skopunktenin mustat 13cm piikkikorolla varustetut nilkkurit, mutta otin ne siellä paardeissa pois, kun oli mukavampi olla. Olin loppujenlopuksi tosi tyytyväinen mun asuun, vaikka hieman kiireemmällä sen valitsinkin.

IMG_6195
IMG_6206
Siellä peilissähän se mun hovikuvaaja Janita näkyy! En meinaan saanut rajattua näitä kuvia kivannäköseks, mutta eisenyt kai niin paljoo haittaa, tärkeitä, että asu näkyy kunnolla. Nää kuvat siis on otettu Janitalla ja Janitan järkkärillä, koska en oo saanu vielä sitä mun veljen kameraa takasin lainaan. Kertokaa muuten te, että mitä mieltä mun asusta, kehtaisitteko ite lähtee tälläsessä bilettään?
IMG_6222

Oltiin ensin hetki Janitalla kolmisteen, laittaudattiin ja vähän aloteltiin, vaikka itsehän en siis edes känninhakuisesti juonut tona päivänä. Kunhan vain fiilistelin ja nautin hyvästä seurasta. Jokatapauksessa siis, puoli seiskan jälkeen otettiin bussi kaupunkiin ja mentiin Jennan synttäreille. Vielä kerran pakko sanoa, että ilta oli ihan huippu ja vielä miljoonannen kerran hyvää synttäriä Jenna♥


18 kommenttia

 1. piamarika kirjoitti:

  Sun tuo asu on tosi kiva! 🙂

  http://tsiigaatvoittajaa.blogspot.fi

 2. Saijis kirjoitti:

  Oi aivan ihana asu ja niin kauniita ootte kaikki ♥ :)!

 3. inka kirjoitti:

  kiitos, itekkin tykkäsin 🙂

 4. inka kirjoitti:

  voi kiitos Saija♥

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Mistä toi toppi on?

 6. inka kirjoitti:

  lainasin janitalta ja sillä ei oo mitään muistikuvaa mistä toi on, kun leikkas ton lapun pois:o

 7. Julia kirjoitti:

  Tosi kiva toi sun hame! 🙂

 8. inka kirjoitti:

  Mäkin tykkään! 🙂

 9. Anonyymi kirjoitti:

  Mun mielestä asu on halvan näkönen, hame liian arkinen toppiin verrattuna. Ei pahalla! Haluisin myös olematta ilkeä kommentoida että mun mielestä sun hiukset oli vuosi sitten upeet, nyt näyttää kärsineiltä ka toi sivujakaus ei sovi yhtä hyvin kun keski. Älä pilaa niitä!

 10. inka kirjoitti:

  Itse tykkäsin asusta ja sehän on tärkeintä, että mulla oli siinä hyvä olla, mutta kiitos mielipiteestä! Ja tiedän, että ne on nyt kärsineet, koska rupesin vaalentaan viimevuonna ja se oli iso virhe. Keskijakaus käyny mielessä, mutta jotenkin viihdyn paremmin tossa sivujakauksessa. Kai sitä joskus taas voisi kokeilla keskijakausta tai leikkaan sivuottiksen takasin.

 11. Anniina kirjoitti:

  Tosi mukavan oloinen blogi ja simppeli ulkoasu mikä mielyttää mun silmää! 🙂
  Tuo asu oli kivan olonen, ja muutenkin olet kaunis! 🙂

 12. Mimmu kirjoitti:

  Ihana toppi! 🙂

 13. emilia caroliina kirjoitti:

  oot kyllä super kaunis <3 !

 14. inka kirjoitti:

  mustakin♥

 15. inka kirjoitti:

  kiitos älyttömästi ihanasta kommentista!:)

 16. inka kirjoitti:

  niin on♥

 17. inka kirjoitti:

  kiitos emppu♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.