Hae
Inka Nitta

my year 2013

Sainpahan vihdoinkin aikaseks tehä tän. Mun viimevuosi oli ihan huippu! Toisaalta tuntu, että tein tosi vähän mitään erikoista, mutta tutustuin ainakin ihan mahtaviin tyyppeihin ja kasvoin ihmisenä ihan älyttömästi. Toivotaan, että tää vuosi olis sitten vähän tapahtumarikkaampi ja muutenkin vielä mahtavampi!

Tammikuu

ahmah Erikoistuttiin amiksessa ja mustahan siis tuli ajoneuvoasentaja. Vaihdoin luokkaa asentajaluokalle. Sain Eepin järkkärin käyttöön. Käytiin Veeran kanssa paljon kaikissa Arnoldseissa ja muissa paikoissa vähän herkuttelemassa. Rupesin seurusteleen Pietun kanssa.

Helmikuu

ahmah-001 Käytiin kuvaileen Marikan kanssa. Olin Veeran asiakkaana sen koululla. Hengasin ihan älyttömästi Hennan kanssa. Tää kuukausi oli suurimmaks osaks vaan sitä kavereitten kanssa olemista.

Maaliskuu
ahmah-002  Halusin vaaleenruskeet hiukset, joten rupesin vaalentaa. Kävin iskällä Lahdessa. Erosin Pietun kanssa ja tää kuukausi ei ollut muutenkaan kauheen helppo.

Huhtikuu
ahmah-003 Käytiin Veeran kanssa kuvailemassa tosi useesti ja olinkin hänen kanssaa melkein päivittäin. Leikkasin otsatukan. Kuun lopussa vietettiin Vappuakin koskenrannassa rällästäen.

Toukokuu
ahmah-004 Tuli lämmin, kaivettiin kakspyöräset tallista. Kuvailtiin edelleen paljon. Kävin ottamassa kielikorun. Oli Akin 18vee synttärit. Juhlittiin koulujenloppua ja alko kesäloma!

Kesäkuu
ahmah-005 Kävin poikien kanssa leffassa kattomassa Fast & Furious kutosen. Juhlittiin tyttöporukalla ja hengasin Janitan kanssa paljon. Tutustuin mun nykyseen yhdistä parhaista kavereista Juliaan, sekä muihin ihaniin ihmisiin. Istuin liikaa Henkan bemarin kyydissä. Oltiin juhannuksena Eeron mökillä Muroleessa ihan mahtavalla porukalla. Juhlittiin Rädyn synttäreitä Screenissä.

Heinäkuu
ahmah-006
Yks mun elämäni parhaimmista päivistä ensimmäinen heinäkuuta. Tutustuin älyttömän ihanaan porukkaan. Vaalensin lisää mun hiuksia. Kävin iskällä Lahdessa, sekä siskolla Helsingissä, jossa oltiin Danceteria risteilyllä ja sen jatkoilla. Annettiin meiän Luca pois ajanpuutteen takia.. Otin jopa aurinkoakin kerran. Käytiin poikien kanssa kuumotusmestoissa mm. vahoilla tehtailla ja koulukadun hylätyssä vanhassa spitaalisairaalassa.

Elokuu
ahmah-007 Käytiin Julian kanssa ennen koulunalkua sikatiistailla Fatladyssä. Koulut alko siis taas. Veeran kanssa löydettiin ihana kuvauspaikka. Olin Emilin ja Vemmen kanssa Blockfesteillä.

Syyskuu
ahmah-008 Värjäsin hiukset taas mustiksi, joka oli paras päätös pitkään aikaan. Höylin GTA vitosta kavereilla ihan liikaa. Oltiin Tumpilla automaalari tytsyjen kanssa. Käytiin Miian kanssa rällästämässä.

Lokakuu
ahmah-009 Rupesin juomaan ihan älyttömästi teetä ja pidettiin Janitan kanssa teehetkiä useesti. Tutustuin taas uusiin upeisiin ihmisiin. Mulla alko työharjottelu ja olin aina ihan rättipoikkiväsynyt, joten harvemmin jaksoin arkena tehdä mitään.

Marraskuu
öö31 Oli Avenged Sevenfoldin keikka, jota mää ja Ninni oltiin ootettu ihan älyttömän kauan. Käytiin Vilin kanssa myös juhlimassa ja oltiin ihan kamalasti porukalla. Janitan kanssa käytiin myös kuuntelee Heikki Kuulaa Vikkulassa. Oli kans murun synttärit.

Joulukuu
öö31-001 Minä ja Juho ruvettiin seurusteleen, vaikka olihan meillä lokakuun alusta asti ollut jo kaikenlaista pientä. Sulkeuduttiin kavereitten kanssa kahviloihin juoruileen. Ninnin kanssa tuli oltua melkein päivittäin. Värjäsin mun hiuksia, edelleen yritän saada niistä latvoista punasia mut ei oikee onnistu. Sit oli kans joulu ja mun synttärit heti perään. UV meni kivasti.

Tällänen siis mun viimevuosi. Millanen teillä? Mikä kuukausi/päivä teillä jäi parhaiten mieleen? Mulle heinä ja marraskuu jäi kaikkein parhaiten mieleen ja päivistä edelleen 1.7 🙂

4 kommenttia

 1. Julia Aleksandra kirjoitti:

  Kiva postaus ja ihania kuvia 🙂 Oot kaunis <3

 2. inka kirjoitti:

  kiitos ihana♥

 3. Lotta kirjoitti:

  Oiii! Onpas ihanan näköinen sun vuosi :3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

 4. Lyra kirjoitti:

  Tämä oli tosi kiva postaus! Alkoi tehdä mieli itsekin toteuttaa joku tällainen. 😀 Ihan vaan sen takia, et muistaisin itsekin mitä on tullut tehtyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *