Hae
Inka Nitta

new year 2014

Yks vuosi taas hujahti ihan älyttömän nopeesti. Miten sitä taas osaa kirjottaa 2013 sijasta 2014? Mut ihan ensimmäisenä nyt kuitenkin haluan toivottaa kaikille mun lukijoille ja muillekkin tietysti, että hyvää uuttavuotta ja tehkää tästä vuodesta parempi, kuin edellinen!
Mulla oli kiva vuosi. Oli hetkiä kun olin onnellinen, mutta oli myös tuplasti hetkiä, kun en ollut. Vuosi 2012 oli ainakin tapahtumarikkaampi kuin tää, mutta kaikki ne ihmiset sun muut ihmissuhde kokemukset oli ihan mahtavia tänä vuonna. Oon taas kasvanu vahvemmaks.
 

Mä en oikeestaan tehnyt uudenvuoden lupauksia, mutta muutama asia mitä haluaisin tänä vuonna itsessäni ja muutenkin muuttaa ois.

– Aion aloittaa vähän terveellisemmän elämän; vähemmän mättöö ja enemmän protskuu ja hedelmiä.
– Aiotaan käydä Janitan kanssa salilla ainakin kerran viikossa.
– Aion olla parempi ystävä ja parantaa mun ihmissuhteita.
– Aion olla parempi tyttöystävä.
– Aion panostaa bloggaamiseen.
– Aion tehdä tästä vuodesta ikimuistoisen!

Nyt alko sitten viimenen vuosi alaikäisenä. Toivon, että tää vuosi tulee oleen jännittävä ja yllätyksiä täynnä. Haluun juhlia kunnolla tänä vuonna ja tutustuu lisää uusiin ihmisiin ja toivon myös, että riitoja kaveriporukassa ja omalla kohdalla ei kamalasti olisi, sekä si juhon kanssa olis kiva pysyy koko vuosi ja siitä eteenpäin. Toivotaan myös, että mulla olisi parempaa shoppailu intoa! 🙂

Teittekö te mitään uudenvuoden lupauksia, jos joo niin kertokaa ihmeessä, että mitä? Kuinka moni teistä sai uudenvuoden pusun siinä 12 aikaa ilotulitteiden alla? Itse jouduin tyytymään vaan Janitan huuliin, koska Juho ei ollu lähimaillakaan, haha! Entä onko jonkun muunkin viimenen vuosi alaikäsenä startannu, vai minkä ikästä porukkaa tätä blogia lukee? Huhu, kamalasti kysymyksiä, mutta alkakaas vastaileen!

Vielä kerran uusiivuosii ihanat!♥

2 kommenttia

  1. Saijis kirjoitti:

    Sun lupaukset kuulostaa tosi kivoilta:) <3 Itse kans lupasin lisääväni liikuntaa :)!

  2. jonna kirjoitti:

    sulla on kyllä ihana blogi:)

    mulla on melkeinpä samanlaisia lupauksia ja alko kanssa viimeinen vuosi alaikäsenä, hui 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.