Hae
Inka Nitta

XMAS AND BDAY

Nyt on joulut ja synttärit vietetty ja seuraavana ois sitten uusvuos tiistaina!

Oon lukenu blogeista tosi kivoja joulupostauksia ja rupesin miettiin, että jätänkö kokonaan välistä tän joulupostauksen, koska meillä ei sen erityisemmin vietetä joulua. Mulla se on ihan samanlainen päivä kun muutkin, sama kun synttärit ei tunnu miltään, kun heti jouluaaton jälkeen seuraavana päivänä. Joulufiilistä ei tullu sitten koko päivänä, kun ei luntakaan ollut.

Joululahjat oli kaikki tosi mieleisiä ja oli paljon sellasta mitä toivoin, esim sitä mun tulevaa muuttoo varten sain pyyhkeitä ja petivaatteita. Esittelen noi lahjat jossain toisessa postauksessa sitten paremmin!

Sillon 25pv, kun mulla oli synttärit, Ninni oli ihana kun se tuli tollanen kakku kädessä ja kynttilät palavina meille. 

Apua, huomaa etten oo postaillu säännöllisesti, kun en enään osaa kirjottaa! Nyt keittään kahvia, sitten vähän siivoileen ja suihkuun, että pääsee joskus liikkeellekkin tänään!

Onko täällä muita joilla ei oikein ollu joulumieltä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.