Hae
Inka Nitta

musiikkia ja kuulumisia

Selailin tossa vähän aika sitten mun puhelimesta kuvia ja päätin, että voisin taas vaihteeks tehä sellasen ”puhelinkuulumisia” postauksen. Nää jotkut on jopa kuukauden vanhoja kuvia ja siis ihan tosiaan tältä viikoltakin löytyy. 
Lisäilen noihin väleihin taas myös mun tän hetken lemppari biisejä, kun siitä oottekin tykänneetkin, että välillä jaan vähän mun lempparibiisei.

öö3-001 1. Joskus tossa Lahtarilla näätäjengin kanssa. 2. Pärstäkuva. 3. Vilin kanssa kebulla. 4. Jonkun päivän asukuva. 5. Minä ja Janita Pirkkalan abc. 6. Ensimmäisiä työpäiviä.
öö3-002 7. Kaakaolla 8. Murun huppari paras ja housut pyllystä. 9. Mää ja mun parhaat kamut Vili ja Julia. 10. Meikitön naama. 11. Julia ja mä. 12. Töistä kuvaa ja paras automerkki kai.
öö3-00313. Janitan kanssa subissa. 14. Vilin kanssa oltiin Rodeossa ja Puumassa. 15. Uutta fb profiilikuvaa feat. Juhon huppari. 16. Paraskamu♥ 17. Töissä mun eväät. 18. Asukuvaa.

Sitä vielä, että suosittelen tilaamaan mun YOUTUBE KANAVAN koska teen sinne videoita, mitä en välttämättä ainakaan samantien julkaise täällä blogin puolella!

Ensviikolla olis tarkotusta tehä tänne blogin puolelle videoo mun 10 lemppari vaatetta, mitä onkin pyydetty ja koitan saada pitkästä aikaa kuvattua myös asupostausta. Olisko teillä jotain muita postausideoita? Kaikkee kivaa ja erikoista saa ehdotella! 🙂

10 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  mietityttää, että kun sähän oot alle 18? ni millä keinolla sä baarii oikei pääset, anna toki vinkkejä 😉 😀

 2. inka kirjoitti:

  no eiköhän tähänkin oo aika yksinkertanen vastaus:D

 3. Saijis kirjoitti:

  Oi miten kivoja kuvia 🙂 Oot niin kaunokainen <3

 4. inka kirjoitti:

  kiitos, siellä toine kaunokainen<3

 5. SatuK kirjoitti:

  Kivoja kuvia ja tosi mukavan näköinen blogi 🙂

  http://satukatariina.blogspot.fi/

 6. inka kirjoitti:

  kiitoksia paljon!:)

 7. Vikke kirjoitti:

  Oot nätti 🙂

 8. Anonyymi kirjoitti:

  kukas sun muru on? 🙂

 9. inka kirjoitti:

  juho:)

 10. inka kirjoitti:

  kiitti!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *