Hae
Inka Nitta

Muutoksia blogissa (suosittelen lukemaan)

ööö211-001

Iltoja raksut! :*

Oonjo jonkin aikaa miettinyt, että muuttaisin mun blogin nimen, koska tää All or nothing on tympiny mua jo pidemmän aikaa. Jotenkin niin tylsä ja tosi perus blogi nimi plus tän nimisiä blogeja on muitakin ja tosiaan haluaisin, että mun blogilla olis sellanen suhtkoht uniikki nimi.

Oon miettiny jotain sanaa tai lausetta joka kuvastais jotenkin mun elämää, mut kaikki on ollu just niin liian mainstraim. Pitkän miettimisen jälkeen paras vaihtoehto mun mielestä on iiingerr, koska se on jotenkin ees omaperänen.

Ja mitäköhän toi iiingerr sit tarkottaa? No jos ootte huomannut, niin se toimii mun nimimerkkinä melkeempä jokaisessa paikassa ja jotkut kutsuu mua välillä ns. läpällä tolla nimellä. Ja just siks toi olis hyvä mun blogin nimeks koska se on just niin mua tai sillee, u know.

Eli siis vaihan mun blogin nimen tohon iiingerr nimeen tän viikon aikana, mutta osote tulee pysyyn kuitenkin samana kuin ennenkin. Teen myös pieniä muutoksia siis banneriin tietysti, sekä ulkoasuunki ja myös toi lisätietoja minusta kohta pitäisi päivittää. Älkää siis huolestuko tai ihmetelkö jos mun blogi on tän viikon aikana hieman sekanen.

Mutta mitä mieltä te ootte, onko blogin vanha nimi All or nothing vai uus nimi iiingerr parempi?

ööö211-002

8 kommenttia

 1. Saijis kirjoitti:

  Oi uusi nimi kuulostaa yli hyvältä :)<3!!

 2. bomber390 kirjoitti:

  Iiinger

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Uusi kuullostaa joltain kolmos luokkalaisen blogin nimeltä 😀 vanha siis parempi.

 4. Anonyymi kirjoitti:

  samaa mieltä tän anon kanssa!

 5. inka kirjoitti:

  aijaa, harmi:( nimi vaihtuu silti, onhan tää sentään mun blogi 🙂

 6. Anonyymi kirjoitti:

  no miks ees kysyit muitten mielipiteitä?:D

 7. inka kirjoitti:

  selvästi oon kirjottanut tohon postaukseenkin, että aion vaihtaa nimen. halusin vaan tietää, että mitä mieltä ootte nimenvaihdosta… kyllä mua mielipiteet kiinnostaa, mutta se ei vaan horjuta mun päätöstäni tieks?:D

 8. Anonyymi kirjoitti:

  uus ois ainaki just sua(: ei ois todellakaa montaa samanlaista ja musta muutenkin kiva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *