Hae
Inka Nitta

i´m back

Tää video on kuvattu sitten eilen, niinkuin koko postauskin jo kirjotettu! yy71-003IMG_6156IMG_6161yy71-002
Täällä taas! Videolla tulikin sanottua kaikki oleellinen tästä tauosta, mutta vielä syvimmät pahoittelut, kun en ole postaillut. Ne ketkä ei kattonu videoo, niin onko teillä jotain erityisiä postaustoiveita? Jotain muuta vaihteeks, kun vain perusvideoita tai asuja… Mullon inspis edelleen ihan hukassa.

Tossa ylempänä on tiistain asua, Janitan olkkari taustana.
Oikeesti ärsyy niin paljon, kun pihalla tulee jo niin nopeesti pimee, että ei ehi ottaa siellä mitään kivoja asukuvia… haluun kesän takas!! Ihan muittenkin asioitten takia kun hyvien kuvien ja lämpimän sään takia..

Tää viikonlopun suunnitelmat on varmaan sitä perus ajelua, mitä teidän viikonloppuun kuuluu? 🙂

15 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Meikki tai hiuspostaus ois tosi kiva =)

 2. inka kirjoitti:

  hmmm no millasta meikki tai hiuspostausta? 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  en haluu sanoo pahalla mutta en ymmärrä miks aina pyytelet anteeks näistä sun tauoistas? ite ainakin oon ymmärtäny että kirjotat tätä blogia ihan itses takia etkä varmaan vaan lukijoille? tai en tiedä kun tossa videossakin mainitsit että yhtäkään lukijaa ei ole hävinnyt niin kiva että noin tarkkaan katot sun lukijamäärää kun monet bloggaajat sanovat ettei oo väliä paljon niitä on kuhan on kiva että joitain kiinnostaa 🙂 ja en tarkota oikeesti pahalla tykkään sun blogistas paljon mutta miinus että pahoittelet jatkuvasti noista tauoista ja kysyt melkein aina jotain postausideoita, vaikka voisit keksiä niitä itsekkin. ja en ymmärrrä miks teet videon vaaan sen takia että sanot siinä anteeks tai musta noilla sun videoilla olis kiva nähä enemmän jotain eikä vaan kuunnella kun puhut silleen ne on tosi tylsiä 🙂 musta olis kiva nähdä joku laukun sisältö video tai meikkivideo ja yritin parhaani mukaan antaa vain rakentavaa palautetta ja tästä tulikin näin pitkä mutta kiva blogi muuten!:)

 4. pipsa pirhonen kirjoitti:

  oisko kuukauden suosikit? tai parhaat kommentit videolle? 🙂 sit ois jees vaikka videolle 10faktaa itsestäs vähän sille syvällisimmen kun esim. "oon se ja se ja sieltä ja tuolta harrastan jne" u get it? 🙂 ihana blogi sulla muuten kokonaisuudessaan!

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Vaikka videolla meikkaat arkimeikin tai sit kuvina mitä meikkejä käytät yms ja hiuksista et mitä tuotteita käytät hiuksiis yleensä yms =)

 6. Saijis kirjoitti:

  Ihana video ja ihana sinä <3! joku my day olisi kiva, videona tai kuvina :)!

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Eikös se oo nyt jo huomattu, että vaikka kuinka tänne ehdottelee vaikka ja mitä, niin et sää oo niistä toteuttanu oikeestaan mitään. Tää on sun blogi ja sun pitäs ilmasta ittees tän kautta, eli keksippä ne postauksetki sit joskus ees itse, ei lukijat oo vastuussa sun bloggaamisesta.

 8. inka kirjoitti:

  Mulle sanotaan aina, että joku videopostaus olis kiva. Oishan se tietty kiva tietää, että millanen video, koska näitä videoita tulee muutenkin. Olen kyllä toteuttanut tosi monia postauksia, ehkä sit vaan et oo huomannu. Ja sitäpaitsi jos kerta en ikinä toteuta niitä postaustoiveita, niin enköhän mä sillon keksi nää kaikki postaukset itse. Muttajoo, en ota tätä mitenkään pahalla kuiteskaa.

 9. inka kirjoitti:

  Koska en oo ilmottanu tauosta mitään ja mulla tulee ittelläni kauheen paska fiilis, jos en postaile pitkään aikaan ja ilmota siitä. Kuten mä videollakin sanoin, että blogi ollu kokoajan mielessä, elikkä siis stressasin myös siitä kun en postaillu.

  Kyllä, mä katson lukijamäärääni ja huomaan jos joku on lähtenyt lukijoista. Meinasin nyt vain sitä, että oli oikeesti kiva huomata, että niitä ei ton tauon takia oo hävinny.

  Ja joo, en ottanu tästä mitenkään iitteeni. Tosi hyvä kommentti, kiitos! 🙂

 10. inka kirjoitti:

  kiitti Saija!♥ Mydayn kuvina voisinkin toteuttaa 🙂

 11. inka kirjoitti:

  en oo ikinä oikeen tajunnu tota kuukauden suosikit juttuu, mikä se niinkun on! :DD toi 10faktaa kuulostaa kyllä hyvältä.

 12. inka kirjoitti:

  jos joku lainaa mulle parempaa kameraa millä voi kuvata niin sitten voisin kyllä samantien tehä ton arkimeikkivideon! 🙂

 13. Anonyymi kirjoitti:

  toi kuukauden suosikit on sellanen mitä kaikki meikkigurut tekee ytubes missä ne näyttää niitten sen kuukauden eniten käytetyt tuotteet

 14. paula sofia kirjoitti:

  mukavan monipuolinen blogi sulla!:)

 15. Jenna kirjoitti:

  oot tosi kaunis ja aivan ihanat hiukset! 🙂

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *