Hae
Inka Nitta

last weeks through iphone

ööö211-003ööö211-004
Muutamia kuvia parin viikon ajalta iphonesta.
Pari noista onkin instagramin puolella jo näkynytkin jossa mua voi seurata nimellä @iiingerr
 
Eli siis on tullu värjättyä takasin tummiks, minkä tosiaan tiesittekin jo. Toissa viikonloppuna tuli oltua Miian kanssa ja party hard Rodeossa ja Semassakin tuli käytyä. Koulua on tietysti tullu käytyä ahkerasti, parasta mäkkärin aamukahvi, autosähkön tunnit ja kuviksen tunnit parhaassa seurassa. Viime viikonloppuna keräännyttiin pienellä porukalla Perälälle, josta loppuillasta keräännyttiin Sonjalle. Ei mitään kauheen ihmeellistä siis, kivaa on kuitenkin ollut!

Tän sunnuntain suunnitelmana on olla vaan ihan kotona, tuijottelen telkkaria, katon varmaan pari jaksoo Skinssiä ja sitkun rupee hämärtää niin käyn juoksemassa, vaikka jalat on vieläkin kipeet torstain kotireenistä… Pitäs kyllä se salikorttikin hankkia.

Muttahei, onks teillä mitään postaustoiveita?

3 kommenttia

 1. Marika kirjoitti:

  vitsi mikä kaunotar oot :>♥

 2. Derya Dincer kirjoitti:

  halusin vaan sanoo et sun blogis on aivan ihana ja oot tosi kaunis 🙂

  ♥: http://leave-world.blogspot.fi/

 3. inka kirjoitti:

  kiitos!♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.