Hae
Inka Nitta

vastauspostaus

öööäääöö-001 – KopioPoltatko? -Joo. Juotko? -Joo. Seurusteletko? -En. Onko sulla parastakaveria/parhaitakavereita? Jos on, kuka/keitä? -Mulla on tosi paljon hyviä ystäviä, mutta parhaimpiin kuuluu varmaankin Emil, Julia, Veera, Hassan ja Janita! Ootko tyytyväinen ulkonäköös? -Oonmä ihan. Onko Tampere paras paikka asua? -No tottakai on! Kuinka kauan oot kirjotellu blogias? -Tätä blogia oon kirjotellu nyt n. vuoden verran. Oliko hauska kesä? 🙂 -Ihan jees ihan jees. Kenet ottaisit mukaan sun unelmalomalles? -Tää on vaikee päättää, mutta varmaan Janitan, koska se jaksaa aina party hard mun kanssa! Miksi luulet et sulla on noin paljon lukijoita? -Enmä osaa sanoo, mutta eihän mulla lopujenlopuksi ees oo kauheesti lukijoita. 🙂 Paras alkoholijuoma, mitä oot maistanu? -Hmm en osaa sanoo, mutta kelkka on tosi jees!
kuka on sun paras kaveri? -Emil. kolme läheisintä kaveriasi? -Mun on pakko sanoo neljä ja ne on tosiaan Janita, Julia, Veera ja Emil! oletko rikas? -En. stringit vai hipsteri? -Stringit! kokis vai fanta? -Fanta, en oikee tykkää cokiksesta. kalja vai siideri? -Siideri. nuuska vai tupakka? -Rööki. h&m vai ginatricot? -Vaikee, mutta ehkä H&M. suututko helposti? -Hermostun, mutta en suutu. pidätkö uimisesta? -En oikeestaan. oletko pitkävihainen? -En tosiaankaan! kuka saa sinut aina iloiseksi? -Emil! 🙂 piätkö twilighteista? -Nojaa, enpä oikeen. oletko koskaan ajatellut bloggaamisen lopettamista? -Enmä ainakaan vähään aikaan. Tauot on aina välillä käyny mielessä, mutta enmä tätä kokonaan haluu lopettaa! miksi aloitit alunperin bloggaamaan? -En oikeestaan muista, koska siitä on jo muutama vuosi aikaa, kun ekan kerran alotin bloggaamaan. kuinka pitkään aiot pitää vielä blogia?:) -En osaa sanoo, mutta toivottavasti vielä kauan! 3 asiaa mitä ottasit mukaa autiolle saarelle? -Tulenteko välineet, jotain metsästysjuttui ja Janitan! 😀 lempiblogi(t)?Saijis, Anna♥You ja Klipsiworld, niinja Krisse Aallon blogi. lemppari vaatekauppa? -Ööh varmaankin Carlings. lempiväri? -Kaikki vihree. jos sun pitäs muuttaa pois suomesta, minne muuttasit ja miks? -En tiedä. seuraatko salkkareita? -En. ärsyttävin julkisuuden henkilö? -No emmätiä, varmaa joku Tuksu 😀 yks paras biisi tällä hetkellä?Lainaa enkä palauta pt.2 Mitä ominaisuuksia hyvällä ystvällä pitä olla? -Pitää olla avoin, luotettava, huumorintajunen ja rohkea! missä maassa haluist asua? -En tiedä, ku en oo ikinä käyny missään ulkomailla. ja missä kaupungissa? -Ulkomailta en tiedä, mutta Suomessa tää Tampere on jees. suomen paras kaupunki? -No Tampere tietty!:D unelmatalo? -Hmm en tiedä, kai joku kiva rivitalokämppä. unelma auto? -Nissan Skyline R34 G-TR -02 milloin susta on sopiva muuttaa pois kotoo? -Ite muutan heti ens vuoden alussa, mutta se on siitä kiinni millon ittestä tuntuu valmiilta. maksatko ite ajokorttis ja autos? -Maksan, mutta mamma yrittää vähän auttaa. haluisikko jo töihi? -Kyllä haluisin. mitä vihaat kouluss? -Attoaineita ja viiden päiviä.. paras vuodenaika? -Loppukesä-alkusyksy! paras päivä viikossa? -Perjantai. mihin kiinnität ekaks huomion jätkässä? -Että onks sillä hymykuoppia 😀 näytätkö mielestäsi inkalta? -Jookai? 😀 onko pirita mielestäsi kaunis nimi? -Aika vanhanaikanen, mun kolmas nimi! 😀 mitä tekisit jos leikkaisin sun hiukset ihan lyhyiks ja värjäisin ne iha blondeiks? -Veerahei… ootko koskaa miettiny miltä coffarin seinä maistuu? -No enpä oo miettiny, maistetaanks ens kerralla? kauanko oot blogannu? -En ees tiiä enään, mutta muutaman vuoden. mikä on paras radiokanava? -Basso. mitä mieltä oot ylen radiosta? -No enmätiä, mitä mieltä pitäs olla?:D luetko paljon blogeja? -Luen! miks alotit bloggamisen? -En muista enään, liian pitkä aika. mikä bloggaamisessa on parasta? -Pääsee toteuttaan itseään! 🙂 minkä ikäisenä olit ensimmäisen kerran kännissä? -13 vee. Entä minkä ikäisestä saakka olet polttanut tupakkaa? -14 vee, mietin pitkään että vastaanko ees näihin, mut olkoon. oletko mielestäsi enemmän ystävällinen vai ilkeä? -Ystävällinen ehdottomasti ! 🙂 ootko suosittu tampereella? -Kyllä mä tiedän suht koht paljon porukkaa ja kyllä muakin tiedetään, mutta enmä mikään erityisen suosittu ole. onko sulla paljon kavereita? -On mulla ihan tarpeeks! 🙂 oletko mielestäsi tyylikäs? -Hmm no en ehkä niinkään tyylikäs, mutta tykkään kyllä ite omasta pukeutumistyylistäni. haluaisitko päästä joskus indiedaysiin? -Oishan se kiva päästä joskus ehkä tulevaisuudessa johonkin blogiportaaliin. ketä henkilöä ihailet? -Hmmm ainakin Krisse Aaltoa! 😀 oletko ollut viimeisen vuoden sisällä rakastunut? -Oonmäkai 😮 oletko juoruilija? -Aina välillä. oletko muuttunut paljon viimeisen kahden vuoden sisällä henkisesti tai ulkonäöllisesti? -Ulkonäöllisesti ja henkisesti tosi paljon! missä kävit ala-asteen, entä yläasteen? -Ala-asteen olin musiikkiluokalla Pohjois-Hervannan koulussa ja Yläasteen sit kävin ihan normina tos Kaukajärvellä. onko sinua koskaan kiusattu tai oletko ollut kiusaaja? -Ala-asteella saatettiin mulle aina välillä jotain ilkeillä, mutta eipä sillee oikeestaan. Kiusaaja en ole. mitä tekisit jos saisit miljoona euroa? -Hmm vaikka mitä, mutkaimä eka ostaisin auton. 😀 minne haluaisit matkustaa? -Jonnekkin ulkomaille vaan. Nytkyl himottelis joku Japani, ois siistii käydä Nissanin autotehtaalla. 😀 kuinka monessa eri talossa olet asunut? -8 onko vanhempasi eronneet? -On. jos on kumman luona asut ja missä toinen osapuoli asuu? -Äitin luona ja iskä asuu Lahdes. paras lapsuuden muisto? -En oikeesti osaa vastata tähän. Oon kai jotenki suodattanu mun lapsuuden muistista pois, ku en mitää muista… 😀 kaunein _tuntemasi_ henkilö? entä ylipäätään kaunein? -En oikeestaan osaa vastata tähän. Ensinnäkään en oo miettiny asiaa ollenkaan ja muutenkin pidän niin monia eri asioita kauniina. Eks kaikki oo kuitenki kauneimpia? 😉 haluaisitko tatuointeja? -Haluaisin! Mullon neljä jo suunnitteilla. Kun vaan rahaa nyt jostain tupsahtais.. mitä mieltä olet abortista? -No se on jokaisen oma asia mitä tekee, mun mielestä ihan ok. oletko mielestäsi enemmän tyttömäinen vai poikamainen? -Tietyiltä tavoilta oon enemmän tyttömäinen ja tietyiltä poikamainen. Useesti muijaporukassa tunnen oloni liian äijäks, mutta sitte siinä poikaporukassa oon ihan liian naisellinen. haluaisitko naimisiin? -Ehkä joskus, jos se oikea kävelee vastaan. haluaisitko lapsia? -No suoraan sanottuna en osaa olla lastenkaa, mut ehkä se oma lapsi sit ois eriasia. Ehkäpä joskus kolmekymppisenä ku on eläny jo nuoruutensa? mikä on elämän tarkoitus? -Itseasiassa pohdittiin tätä tänään koulussa Miian ja Sonjan kanssa. Ei saatu vastauksia. montako sinua seuraa instagramissa? -420 😉 tällähetkellä kai. mistä olet kotoisin? -Tampere! kuka henkilö haluaisit olla? -En kukaan, ihan vaan itteni. mitä vaihtaisit elämästäsi? -Kun miettii niin tähän tulis aika pitkä lista. oletko tehnyt koskaan mitään mitä kadut vieläkin? -En itseasiassa. pukisitko itsellesi maximekkoa? -Kyllä pukisin. onko sun vanhoja blogeja vie tallella? -Ohmygod onneks ei! mistä haet inspiraatiota? -Blogeista ja sit ihan tavallisista tallaajista jossain tyyliin kaupungilla yms.  missä maissa oot käynyt? -Heh, en missään. mistä yleensä ostat sun vaatteet? -No nää perus H&M, Gina, Cubus jne.. tilaatko jotain lehtä? -En enään. GTI-magazinee vois kyllä ruveta tilaileen. lempiruoka? -Kaikki kana jutut on jees ja sit tietty lehtipihvi. :p mäkki vai hese? mäkkäri. sun idoli? -Ei mulla oo oikeen sellasta, mut jos joku pitää valita niin Krisse Aalto tietty. 😀  mitä sarjoja katsot? -Revenge, Skins, The Valleys, American Horror Story, Nashville, Da Vinci’s Demons ja Suburgatory ainaski. unelmien kaupunki? -Sellanen missä on mahdollisimman paljon kaikennäkösiä automessuja ja tapahtumia. tärkein tavara? -Kaise on se puhelin. paras juhlapäivä? -Uusvuos ja vappu. paras alkoholillinen juoma? -Jäksy, Sour Apple entä drinkki? -Kelkka, Jekkubattery parasta elämässä? -Ystävät! pikku asiat mitkä tekee sut onnelliseks? -Kehut, hyvä seura, hyvä ruoka ja autot! asia mitä rakastat eniten? -En osaa sanoo mitä rakastan eniten, mutta just parhaiden ystävien kanssa olemista ja rakastan myös puuhaamista autojen kanssa! Millaisia piirteitä arvostat ihmisessä? -Avoimuutta, suorasanaisuutta ja huumorintajua. Lempi vaatekappale? -Mun sininen jumpsuitti vai mikälie shortsipuku. Millasta musiikkia kuuntelet? -Aika laidasta laitaan. Suomalainen UG-räppi ehkä eniten iskee. Itketkö leffoissa? -Itken, saatan siis itkeä kauhuelokuvissakin. 😀 Laitatko leivän päälle ensin juuston vai kinkun? -Juuston tietty. Käytätkö veistä kun syöt? -En. Ootko vasen- vai oikeakätinen? -Oikee. Juotko kahvia? -Juon muutaman kupin päivässä. Millä kuljet kouluun? -Tällähetkellä aina kaverin kyydillä oon menny. Missä haluaisit olla 10 vuoden päästä? -Täällä, omistaa jonkun suhtkoht menestyvän drifting- ja tuningautojen korjaamon/laittamon. Monetko farkut omistat? -Kai kuudet tai viidet. Tykkäätkö kodistasi? Mitä muuttaisit siinä? -Enmä mitään muuttais, omaa kotia kuitenkin odotellessa. onko autoalal helmee ja ootko saanu sieltä paljo kamuja jos oot nii hengaakko niitte kaa paljo vapaa-ajal? -On, tykkään tosi paljon ja oon tutustunu ihan mahtaviin ihmisiin. Ja kylmä myös hengaan suurimman osan kanssa aina sillontällön. missä näät ittes 10vuode päästä? -Oonjoku siisti autotypy, osaan driftaa ja ahtaa. Mullon Nissani kokoelma ja oma nyrkkipaja! unelmamies? siis niiko selitä millane se on? -Ei sitä osaa selittää. Ulkonäössä tykkään niin paljon monista erilaisesta, mut vihreet silmät on kivat ja hymykuopat. Luonteenpiirteessä paskaläppä on parasta ja tietty autotuntemus parasta ja Nissanit! 😀

öööäääöö-001

6 kommenttia

 1. veera kirjoitti:

  Juu maistellaa vaa heti ku on rahaa;)

 2. Satu kirjoitti:

  Huhhuh miten paljon tekstiä 😀 Mut hei kivan simppeli ulkoasu siun blogilla 🙂

  http://satueventyr.blogspot.fi/

 3. inka kirjoitti:

  haha joo! 😀

 4. inka kirjoitti:

  no on!:D kiitooos:)

 5. Anonyymi kirjoitti:

  ompa kamalaa luettavaa kun kaikki kysymykset tollain yhessä pötkössä.

 6. inka kirjoitti:

  mun mielestä oli tolleen kivempi kun silleen luettelomaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.