Hae
Inka Nitta

take a risk

DSC_6617DSC_6707DSC_6970yy61-003DSC_6975ööö211DSC_7002 Sekalaisia kuvia viimeviikolta.

Moihei! Viikonlopun Blockfestien jäljiltä selvitty ja niistä tulossa sellasta pienimuotosta jälkifiilistely postausta myöhemmin tälläviikolla. 

Illat ja aamut on ihan hurjan kylmiä nykyyän. Tänäänkin aamulla meinasin jäätyä jopa nahkatakin kanssa, kun ootin, että mun kaveri nappaa mut kyytiin kouluun. Koulusta päästessä taas lämpömittari oli pamahtanu siihen +23 asteeseen. Muttajoo, se syksy on oikeesti nyt tulossa ja pitää kaivaa kaapista kaikki lämpimät neuleet ja pitkähihaset. Ite tykkään ihan älyttömästi neuleista, mutta mielelläni oisin vielä hetken hyppiny tuola pihalla ihan vaan topissa.

Selailin viimeviikolla Ikean kuvastoa muutamaankin otteeseen ja mulla tuli kauhee muuttofiilis. Tahtoisin vain niin jo sisustamaan omaa kotia + se koti lähempänä keskustaa ois tosi jees, kun satun asumaan täällä Itä-Tampereen perämettissä tällähetkellä. Mutta jos hyvin käy niin saan kämpän heti alkuvuodesta. Onhan mulla hakemuksia oikeesti aivan hirmu moneen känppään ja ollu jo aika kauan itseasiassa. Vähän vaan pelottaa miten mun syömiset tulee menee, koska en osaa kokata ja se kämppä tulee varmaan näyttää kokoajan siltä, kun se olis pommin jäljiltä! 😀

Nyt käyn vielä nopeesti kaupassa ja jos sitä lenkille uskaltais, tai sitten ei, kun mun polvi meni tänään vähän sököks… pojat kolas mut koriksessa seinää päin. Hyvä valinta toi valinnaisliikka, kun koko ryhmä täynnä äijiä ja oon muutenkin niin pien. (y)

Palaillaan seuraavaks sen Blockfesti postauksen kanssa!

ps. kysymypostaus vielä tän viikon käynnissä! Viikonloppuna vastailen sitten kysymyksiin, jos siis heittelette niitä lisää.

3 kommenttia

 1. veera kirjoitti:

  Yllättäen se kokkaustaito vaan sitten löytyy jostain, kun on kyllästynyt nuudeli- tai makaroni/pakastekasvis/jauhelihasörsseleihin 😀

  Eikä se oikeesti oo niin vaikeeta (;

 2. Minna kirjoitti:

  Ihania kuvia! Noi Coffarin juomat näyttää herkullisilta 🙂

  minttusblog.blogspot.fi

 3. Jeminako kirjoitti:

  kiva blogi! mutta joku tässä ei vaan oikeen uponnut muhun. Aivan ihana banneri, sopivan yksinkertainen ja värikäs!
  Arvosana: +8:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.