Hae
Inka Nitta

sokerikakku

DSC_6465DSC_6453
Leivoin tossa yks päivä sokerikakun. Vitsit kuinka vaimoainesta oon, edustusvaimo! Melkein kaikki varmaan tietää ohjeen tähän tosi yksinkertaseen kuivakakkuun, mutta aattelin silti jakaa tän ohjeen täällä bloginpuolella ja halusin siks just tehdä erillisen postauksen tästä, koska oon niin ylpee ittestäni. :*

Elikkä siis tähän on tosi helpot ohjeet.

4 kananmunaa
2d sokeria
2d vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vaniliinisokeria

Ensin siis vatkataan kananmunat ja sokeri kuohkeasti ja sitten sekotetaan noi loput siihen munasokerivaahtoon. Sitten länttäät ton ”taikinan” voideltuun vuokaan ja uunissa ton pitää paistua n. 30min 200 asteessa!

Muistakaa laitella mulle kysymyksiä kysymyspostaukseen! [klick]

Yksi kommentti

  1. Kameelperd kirjoitti:

    Ihana toi banneri, onko se uus? c: ja kiva postaus!

    http://cowswings.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.