Hae
Inka Nitta

best time

Moiks! Ihan ensimmäisenä, mä lähden tänään Helsinkiin mun siskolle viikonlopuks. Postauksia siis ei välttämättä tuu, kun vasta maanantaina seuraavan kerran. 

DSC_5944DSC_5933DSC_5953DSC_5981DSC_5950

Mulla oli eilen kyllä niin kiva päivä! Lähin jo tosi aikasin liikkeelle ja treffattiin Veeran kanssa keskustassa. Ihan ekana mentiin käymään äiten työpaikalla, koska kävin hakeen sieltä lyhyemmän tapin tohon kielikoruun ja samalla tarttu mukaan yläpalloks sellanen noppa + siirsin sen vihreen alapalloks. Käytiin Veeran kanssa shoppailemassa ja en löytäny oikeen mitään, mitä alunperin menin hakemaan, paitsi puuteri ja kapphallin lastenosastolta löyty kangas shortsit, kun molemmista hm:ltä ne oli kaikki loppu. Kaiken ton shoppailun jälkeen mentiin istuskeleen Laukontorille, juoruileen ja syötiin kans päärynäjätskit. Lähettiin koteihin siinä kuuden aikoihi, oltiinha me jo yli viistuntii oltu liikenteessä.
 DSC_5990DSC_5997DSC_6020yy51-001DSC_6027
Jos hinnat ja ostopaikat kiinnostaa niin saa kysellä, koska en nyt jaksa laittaa niitä tähän:D
 
Mun piti vielä eilen illalla mennä purkaan poikien kanssa Nissania, mut einoi jätkätkään oikeen jaksanu, joten tultiin meille vaan völjyyn ja katteleen sinätuubapaskaa.
Kattokaa toi video, en voinu muuta ku nauraa!:D 

6 kommenttia

 1. veera kirjoitti:

  Söpöt shortsit;) haniböö<3

 2. inka kirjoitti:

  nuspus, rakas<3

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Mistä toi toka vikan kuvan musta toppi/mekko on ja paljon oli hintaa? Meinaan tosi kivan näkönen 🙂

 4. inka kirjoitti:

  seppälästä ja se oli alennuksessa vaan vähän päälle 8e:)

 5. Reetta kirjoitti:

  Sunkin blogi on kiwa,noi kuvat o ihanat ^^ Ja muutenki blogisi on ihana 🙂 Noi sun ostokset o ihania 😉 Ja muutenki sun tyyli on kiwa 🙂 Mutta kiwa blogi (Y) (:

 6. Camilla kirjoitti:

  noi oranssit shortsit on ihan sikakivat!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.